- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolky | 200 |
Cibule | 40 |
Eidam plátky albert Quality | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 640 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazolové lusky uvařte v osolené vodě doměkka. Cibuli nakrájejte na proužky, sýr nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte. Do zapékací misky vyložené pečicím papírem dejte fazolové lusky smíchané s cibulí, solí, pepřem a polovinou sýra. Druhou polovinou sýra směs posypte a dejte do trouby vyhřáté na 180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.